Programok

Wellness

Töltődjön fel szállodánk wellness részlegén! A rendelkezésre álló szauna, pezsgőfürdő használata mellett masszőrt is biztosítunk a felfrissülni vágyó vendégeink számára.

Bor és gasztronómia

Kalandozzon velünk a borairól méltán híres Tokaji Borvidék ízvilágában. Tematikus vagy egyedi borkóstolóink kóstolópincénkben vagy közvetlenül a hordók mellől segítenek megismerni a borvidék tipikus ízeit és borválasztékát. Borvacsoráink egyedi bor és ételsorral nyújtanak kulináris élményt. Amennyiben csak étkezne egy tartalmasat, megismerve a térség kézműves ételkészítőinek termékeit, akkor kóstolja meg reggelinket vagy bőség táljainkat.

Szállodai szolgáltatások

Mindig törekszünk arra, hogy vendégeink számára változatos szolgáltatásokat biztosítsunk az élményszerzés és feltöltődés céljából. A hotelben ingyenes ásványvíz bekészítés, welcome drink, igény esetén bor szobaszervíz, bőséges reggeli és borkorcsolya tálak, wellness, masszázs programok, előre egyeztetett időpontban dűlőtúrával állunk kedves vendégeink rendelkezésre.

Aktív programszervezés

Azon vendégeink számára, akik szeretnék aktívan tölteni pihenésük, kerékpárt tudunk biztosítani. A terepjárós dűlőtúra során a nagynevű szőlőkbe vezető úton ismerhetik meg a helyi szőlőművelési hagyományokat a résztvevők. A dombtetőn felszolgált borkülönlegességek mellett igény szerint borkísérő ételeket kínálunk.
Térségi partnereink bevonásával változatos programkínálatot tudunk biztosítani földön, vízen, levegőben. Lovaglás, csónaktúra, túrakenuzás is várja a kalandra vágyókat.

Egyedi programok és események

Borhotelünk tökéletes helyszín céges csapatépítők, családi programok, baráti társaságok összejövetelei számára. A Trifecta Borászat és Borhotel rendezvénysorozatával (Gasztroszínház), tematikus, jellemzően eseményekhez, évszakhoz köthető rendezvényeivel (dűlőtúra, szüreti programok, szilveszter, húsvéti esemény) várja vendégeit egész évben.

Transzfer

Egyéni esetekben csoportok, családok számára egy a környéken lévő étterem egyikébe majd vacsora után vissza a Trifecta Borhotelbe transzfert biztosítunk. Személyre szabott ajánlatért, bővebb információért forduljon bizalommal hozzánk!