Programok

Wellness

Töltődjön fel szállodánk wellness részlegén! A rendelkezésre álló szauna, pezsgőfürdő használata mellett masszőrt is biztosítunk a felfrissülni vágyó vendégeink számára.

Bor és gasztronómia

Kalandozzon velünk a borairól méltán híres Tokaji Borvidék ízvilágában. Tematikus vagy egyedi borkóstolóink kóstolópincénkben vagy közvetlenül a hordók mellől segítenek megismerni a borvidék tipikus ízeit és borválasztékát. Borvacsoráink egyedi bor és ételsorral nyújtanak kulináris élményt. Amennyiben csak étkezne egy tartalmasat, megismerve a térség kézműves ételkészítőinek termékeit, akkor kóstolja meg reggelinket vagy bőség táljainkat.

Szállodai szolgáltatások

Mindig törekszünk arra, hogy vendégeink számára változatos szolgáltatásokat biztosítsunk az élményszerzés és feltöltődés céljából. A hotelben ingyenes ásványvíz bekészítés, welcome drink, igény esetén bor szobaszervíz, bőséges reggeli és borkorcsolya tálak, wellness, masszázs programok, előre egyeztetett időpontban dűlőtúrával állunk kedves vendégeink rendelkezésre.

Aktív programszervezés

Azon vendégeink számára, akik szeretnék aktívan tölteni pihenésük, kerékpárt tudunk biztosítani. A terepjárós dűlőtúra során a nagynevű szőlőkbe vezető úton ismerhetik meg a helyi szőlőművelési hagyományokat a résztvevők. A dombtetőn felszolgált borkülönlegességek mellett igény szerint borkísérő ételeket kínálunk.
Térségi partnereink bevonásával változatos programkínálatot tudunk biztosítani földön, vízen, levegőben. Lovaglás, csónaktúra, túrakenuzás is várja a kalandra vágyókat.

Egyedi programok és események

Borhotelünk tökéletes helyszín céges csapatépítők, családi programok, baráti társaságok összejövetelei számára. A Trifecta Borászat és Borhotel rendezvénysorozatával (Gasztroszínház), tematikus, jellemzően eseményekhez, évszakhoz köthető rendezvényeivel (dűlőtúra, szüreti programok, szilveszter, húsvéti esemény) várja vendégeit egész évben.

Transzfer

Egyéni esetekben csoportok, családok számára egy a környéken lévő étterem egyikébe majd vacsora után vissza a Trifecta Borhotelbe transzfert biztosítunk. Személyre szabott ajánlatért, bővebb információért forduljon bizalommal hozzánk!

COVID Tájékoztató

 

Kedves Vendégeink!

 

Fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassunk mindenkit a jelen helyzetről. Mindamellett tudni kell, hogy nem a szállodák hozták meg a döntéseket, a jogszabályok írják elő, hogy mit lehet és mit nem. Minden kedves vendéget ezért kérünk a jogkövető magatartásra, a szabályok naprakész betartására!

Bízunk abban, hogy a magas arányú átoltottság következtében javuló járványhelyzet mielőbbi teljes nyitást eredményez!

 

Amit tudni kell a 4 milliomodik oltás után a vendégfogadás feltételeiről:

 • Kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, negatív teszt nem.
 • A szálloda joga és felelőssége ellenőrizni bejelentkezésnél, hogy a vendég rendelkezik-e a nevére szóló igazolvánnyal. Ehhez a személyi igazolványt is szükséges elkérni. Erre a rendelet felhatalmazást ad. Ennek megtagadása esetén a vendégnek nem biztosítható szállás, szolgáltatás.
 • Az üzleti, oktatási, gazdasági célból, igazolással érkező vendégek részére nem kötelező a védettségi igazolvány, ám ha rendelkeznek ezzel, akkor a „védettekre" vonatkozó feltételek vonatkoznak rájuk is.
 • A „védettek" korlátozás nélkül használhatják a szálloda szolgáltatásait (wellness, fitness, stb.) és nem kötelesek maszkot viselni a közösségi terekben.
 • A „határzár" továbbra is hatályban van, tehát „Nem magyar állampolgár személyforgalomban Magyarország területére - törvényben vagy kormányrendeletben meghatározott kivétellel - nem léphet be". A szálloda nem jogosult ellenőrizni, hogy a vendég hogyan jutott be az országba, viszont a szállodában csak akkor fogadható, ha üzleti, oktatási, gazdasági célból érkezett. (Oltási igazolás, negatív teszt elfogadása nem lehetséges.)
 • Az általános rendezvénytilalom még hatályban van, azaz „Tilos rendezvényt, valamint gyűlést szervezni, illetve tartani". Kivétel: családi és magánrendezvény 10 főig. A rendeletben rögzítve van, hogy „Esküvők lakodalom nélkül tarthatóak meg". Ha a házasságkötés után a násznép elmegy az étterembe étkezni, az már nem családi esemény, hanem fogyasztás, a 10 fő korlátozás figyelmen kívül hagyható, viszont(!) lakodalom (tánccal, programmal, stb.) nem tartható.
 • Élő háttérzeneszolgáltatás megengedett az étteremben, szállodában.
 • A védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve az üzleti szállóvendégek az étterem belső részén is fogyaszthatnak.
 • A teraszokon a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők tartózkodása megengedett.
 • Az éttermekben este 11 óráig lehet tartózkodni.
 • A „védett" vendég és dolgozó nem köteles maszkot viselni, de a szálloda igazgatója ezt kötelezővé teheti mindenki számára a közösségi terekben. Az üzleti, „nem védett" vendég részére kötelező a maszkviselés.

 

A jövőben, a szabályok betartása mellett várunk mindenkit szeretettel!