Rólunk

Tokaj-Hegyalja és azon belül Tállya 2002-től, kultúrtájként a Világörökség részét képezi. Községünk Európa mértani középpontjában fekszik, és mint az évszázadok óta méltán világhírű Tokaji borvidék része, kétség kívül felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idelátogató vendégeket.

Az Európai Unióhoz történő csatlakozás számtalan lehetőséget nyitott a meglevő természeti, történelmi és kulturális értékek széles körben történő bemutatásához – mely iránt egyre növekvő kereslet mutatkozik a külföldi és belföldi turisták körében egyaránt.

Borhotelünk pedig ezen igények szolgálatába állva szerepet vállalt a vidéki idegenforgalom fellendítésében, mikor 2008 májusában megnyitotta kapuit az elsősorban minőségi szolgáltatásokat kereső látogatók előtt.

Képekben

Töltődjön fel nálunk a Tokaji borvidéken!

COVID Tájékoztató

 

Kedves Vendégeink!

 

Fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassunk mindenkit a jelen helyzetről. Mindamellett tudni kell, hogy nem a szállodák hozták meg a döntéseket, a jogszabályok írják elő, hogy mit lehet és mit nem. Minden kedves vendéget ezért kérünk a jogkövető magatartásra, a szabályok naprakész betartására!

Bízunk abban, hogy a magas arányú átoltottság következtében javuló járványhelyzet mielőbbi teljes nyitást eredményez!

 

Amit tudni kell a 4 milliomodik oltás után a vendégfogadás feltételeiről:

 • Kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, negatív teszt nem.
 • A szálloda joga és felelőssége ellenőrizni bejelentkezésnél, hogy a vendég rendelkezik-e a nevére szóló igazolvánnyal. Ehhez a személyi igazolványt is szükséges elkérni. Erre a rendelet felhatalmazást ad. Ennek megtagadása esetén a vendégnek nem biztosítható szállás, szolgáltatás.
 • Az üzleti, oktatási, gazdasági célból, igazolással érkező vendégek részére nem kötelező a védettségi igazolvány, ám ha rendelkeznek ezzel, akkor a „védettekre" vonatkozó feltételek vonatkoznak rájuk is.
 • A „védettek" korlátozás nélkül használhatják a szálloda szolgáltatásait (wellness, fitness, stb.) és nem kötelesek maszkot viselni a közösségi terekben.
 • A „határzár" továbbra is hatályban van, tehát „Nem magyar állampolgár személyforgalomban Magyarország területére - törvényben vagy kormányrendeletben meghatározott kivétellel - nem léphet be". A szálloda nem jogosult ellenőrizni, hogy a vendég hogyan jutott be az országba, viszont a szállodában csak akkor fogadható, ha üzleti, oktatási, gazdasági célból érkezett. (Oltási igazolás, negatív teszt elfogadása nem lehetséges.)
 • Az általános rendezvénytilalom még hatályban van, azaz „Tilos rendezvényt, valamint gyűlést szervezni, illetve tartani". Kivétel: családi és magánrendezvény 10 főig. A rendeletben rögzítve van, hogy „Esküvők lakodalom nélkül tarthatóak meg". Ha a házasságkötés után a násznép elmegy az étterembe étkezni, az már nem családi esemény, hanem fogyasztás, a 10 fő korlátozás figyelmen kívül hagyható, viszont(!) lakodalom (tánccal, programmal, stb.) nem tartható.
 • Élő háttérzeneszolgáltatás megengedett az étteremben, szállodában.
 • A védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve az üzleti szállóvendégek az étterem belső részén is fogyaszthatnak.
 • A teraszokon a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők tartózkodása megengedett.
 • Az éttermekben este 11 óráig lehet tartózkodni.
 • A „védett" vendég és dolgozó nem köteles maszkot viselni, de a szálloda igazgatója ezt kötelezővé teheti mindenki számára a közösségi terekben. Az üzleti, „nem védett" vendég részére kötelező a maszkviselés.

 

A jövőben, a szabályok betartása mellett várunk mindenkit szeretettel!